Általános tudnivalók pályázáshoz:

A "RICHTER GEDEON NYRT. CENTENÁRIUMI ALAPÍTVÁNY" kuratóriuma a hatékonyabb feldolgozás, pályázati adminisztráció és gyorsabb döntéshozatal érdekében 2016-tól bevezette az on-line pályázási lehetőséget, a továbbiakban csak ezen a felületen leadott pályázati munkákat fogadunk el.

A lentebb ismertetett feltételeknek megfelelő és határidőre beérkező pályázatokat az alapítvány kuratóriuma - indokolt esetben külső, független szakértő közreműködésével - bírálja el. Több esélyes pályázó megalapozott rangsorolása érdekében a kuratórium igényelhet további írásos információkat, illetve az érdekeltek személyes meghallgatását.

A kuratórium a sikeres pályázókat levélben értesíti és az eredményt a Társaság a honlapján (http://www.richter.hu), valamint a Richter Gedeon Nyrt. Centenáriumi Alapítvány on-line pályázati portálján teszi közzé.

Továbbá minden nyertes pályázót értesítünk a felhasználás és az elszámolás módjáról elektronikus levél és/ vagy postai levél formájában.

Pályázási feltételek:

On-line pályázás:

A hatékonyabb feldolgozás, pályázati adminisztráció és gyorsabb döntéshozatal érdekében a Richter Gedeon Centenáriumi Alapítvány 2016-tól bevezette az on-line pályázási lehetőséget, a továbbiakban csak ezen a felületen leadott pályázati munkákat fogadunk el.
Az internetes pályázatkezelő rendszer jelenleg a pályázási folyamatra terjed ki, a szakmai beszámolók papíron történnek.
Javasoljuk, hogy az on-line pályázási lehetőség használatával ne hagyja a pályázati határidő napjára a pályázatának a feltöltését!

A pályázatnak tartalmaznia kell az on-line rendszerben pontosan kitöltött pályázati űrlapot, valamint az adott pályázathoz szükséges feltölteni való dokumentumokat pdf. formátumban.

Technikai feltételek:

A rendszer használatához Internet Explorer 9.0 (vagy magasabb) vagy Google Chrome vagy Mozilla Firefox böngésző használata javasolt.

Új pályázók regisztrációja:

Ha még nincs felhasználóneve, jelszava rendszerünkben, akkor első lépésként regisztrációt kell alkalmaznia az on-line felületen az érvényes e-mail címével és egy megadott jelszóval. A sikeres regisztrációról a rendszer e-mail értesítést küld Önnek. Bejelentkezést követően a kívánt a rendszer automatikusan a „Pályázati jelentkezések” oldalra irányítja Önt. Ha Ön már regisztrált a pályázati oldalra, akkor ne hozzon létre új regisztrációt, használja a régit!
Belépéskor neve megjelenik a jobb felső sarokban, amelyre kattintva bármikor változtathat a felhasználói profil beállításain, valamint ehetőség van a megadott adatokat és a jelszót is bármikor megváltoztatni.

A pályázat elkészítése:

Aktuális, aktív pályázatainkat az „Aktuális pályázataink” menüben találja. A pályázati időszakban aktív pályázatainkra rákattintva tudja az on-line pályázatát benyújtani. Csatolmányként csak pdf. formátumot tud a rendszer elfogadni! A pályázati jelentkezés visszamaradó idejét az oldalon található óra jelzi.
A pályázat sikeres elküldéséről a rendszer automatikus e-mailben értesíti a pályázót.

Minden mező kitöltése kötelező! Hiányos pályázatot nem tud a rendszeren keresztül benyújtani, azonban menetközben megszakíthatja az on-line pályázat kitöltését, ebben az esetben a „Mentés” gombra kell kattintania. Így a rendszer ezt a vázlatot elmenti, majd a későbbiek során az oldalra történő regisztrált belépési e-mail címével és jelszavával ismét folytathatja a pályázat kitöltését a „Pályázati jelentkezések” menüpont alatt.
Amennyiben kérdése van, a „Kapcsolat” menüben található elérhetőségek egyikén felveheti az illetékesekkel a kapcsolatot, valamint kapcsolat felvételi űrlapot is tud kitölteni, melyet automatikusan továbbít a rendszer a pályázati oldal adminisztrátorának.